Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
52/445 001
70/3800 555


Leier tetőcserép rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj 4rklp.-ra csomagolt termékig 12.700ft/rklp., 5rklp.-tól számítva ingyenes. A termékek EUR Raklapon kerülnek kiszállításra melynek betéti díja 3.200ft, a raklaponkénti csomagolási díj 2.600ft. Amennyiben a vevő a raklapokat visszaszállítja a telephelyünkre vagy a gyárba, a betéti díjat utólagosan visszafizetjük. A gyártó raklaponkénti daruzási díja 1.600ft.

Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra.
A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléstt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 10 napon belül írásban bejelenteni.

Garancia:
Rendeltetésszerű használat esetén a Leier Kft. a tetőcserepek mérethűségére, vízzáróságára, fagyállóságára 35 év új-érték garanciát vállal. A felhasználásra kerülő anyagok változása, a beton szilárdulása alatt lejátszódó folyamatok, valamint különféle környezeti és időjárási hatások miatt a beton tetőcserép felületén színeltérés, mészkivirágzás, mohásodás előfordulhat. Ezek természetes folyamatok, amelyek a tetőcserepek használati értékét nem befolyásolják, nem tekinthetők minőségi hibának, ezért ezekre a garancia nem terjed ki. A szakszerű beépítés érdekében kérjük, hogy a prospektusokban, felhelyezési útmutatókban foglaltakat, valamint a tető átszellőzésére vonatkozó gyári előírásokat tartsa be, mert az ezektől eltérő felhasználás miatt bekövetkezett minőségi hibákért a Leier Kft. nem vállal garanciát. A nem eredeti Leier tartozékok beépítése miatt keletkező, illetve kivitelezési hibákra visszavezethető károk, hónyomás okozta törés, egyéb mechanikai igénybevételek miatti károsodások, valamint elemi károk nem minősülnek garanciális hibának. Felhívjuk figyelmét, hogy garanciális igény csak az érvényesített garancialevelünk és a szállítólevél felmutatásával kezdeményezhető.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.
Gyártói honlap: www.leier.hu  

« Vissza

BaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépCreaton tetőcserépEpare-fixEpare-isoFrühwald térkőIncana díszburkolat
Leier kéményLeier térkőLeier tetőcserépMontel kéménySchiedel kéménySemmelrock térkőTerrán (Mediterrán) tetőcserépTondach tetőcserép