Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
52/445 001
70/3800 555


Frühwald térkő rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj változó, ezért kérjük minden esetben kérjen árajánlatot! A termékek Frühwald Raklapon kerülnek kiszállításra melynek betéti díja 2.540ft, a raklaponkénti csomagolási díj 1.200ft. Amennyiben a vevő a raklapokat visszaszállítja a telephelyünkre vagy a gyárba, a betéti díjat utólagosan visszafizetjük. A gyártó raklaponkénti daruzási díja 1.270ft.

Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra.
A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléstt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 3 napon belül írásban bejelenteni.

Garancia:
A törvényes előírások szerint szavatoljuk termékeink műszaki jellemzőit és minőségi követelményeit.
A mindenkori kiszállított mennyiség 2%-ig terjedő töréskár előírások szerint megengedett.
Az árut a Vevő, vagy annak megbízottja általi átvételkor mennyiség és minőség szerint fel kell mérni. Az ilyen ellenőrzés után kifogásolt árut nem szabad beépíteni, és a kifogást legkésőbb 3 napon belül írásban közölni kell a Gyártóval.
Az átvétel megtörténte után a Gyártó csak a rejtett (átvételkor nem észrevehető) hibákból eredő, a gyártás hiányosságaira visszavezethető kifogásokkal tud érdemben foglalkozni. Reklamáció esetén csak a számlával igazolhatóan a Frühwald Kft. által gyártott termékeket áll módunkban kicserélni. Cseregaranciát a még be nem épített termékre lehet érvényesíteni, amennyiben a Gyártó képviselője előzetesen írásban engedélyezte azt.
Az előforduló kivirágzás műszakilag elkerülhetetlen, a termék minőségi paramétereit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül garanciális hibának! Az igénybevétel és az ennek során elkerülhetetlen természetes szennyeződés hatására a kivirágzások eltűnnek.
A nem eléggé tömörített alapra fektetett burkolókövek és járdalapok sarka, széle vibráláskor letöredezhet. Ennek oka a nem megfelelően tömör ágyazat, szakszerűtlen fektetés, a burkolókövenként váltakozó fugatávolság be nem tartása, gumilap nélküli vibrálás.
A felhasznált természetes anyagok színe változó, még a cementé is. Az eltérő gyártási időpont, valamint a felhasznált anyagok különbözősége a normál, a kezdő, a záró és a szegélyköveknél árnyalati színeltéréseket okozhat, ezek a színeltérések műszakilag elkerülhetetlenek, de a termék használati értékét nem csökkentik, az időjárás és az igénybevétel homogénebbé teszi azokat.
Színeltérésre, mészkivirágzásra és elemi kárra nincs garancia!
Bármilyen minőségi kétség, aggály esetén a termék – a felmerült probléma tisztázásáig – nem építhető be!
Amennyiben ez mégis megtörténik, a Gyártó felé semmilyen költség (pl.: lerakási, felszedési) nem érvényesíthető!

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.
Gyártói honlap: www.fruhwald.hu

« Vissza

BaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépCreaton tetőcserépEpare-fixEpare-isoFrühwald térkőIncana díszburkolat
Leier kéményLeier térkőLeier tetőcserépMontel kéménySchiedel kéménySemmelrock térkőTerrán (Mediterrán) tetőcserépTondach tetőcserép