Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
☰ KERESÉS
☰ MENÜ
×
54/500 105
30/9351 657


Szállítási és fizetési feltételek!
(Rövidített változat! A részletes feltételekért kattintson ide!)

A vásárlás menete:
A kívánt termék kiválasztása „kosárba” helyezése. A bevitt mennyiségek és árak ellenőrzése. Továbblépés a „Megrendelem (irány a pénztár)” gombbal. A pénztár oldalon kötelező megadni az elérési adatokat és kiválasztani a fizetés módját. A „rendelés jóváhagyása” linkre kattintva véglegesítheti megrendelését.

Árak és egyéb költségek:
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t, de tájékoztató jellegűek, az elírás és a tévedés jogát fenntartjuk. Szerepelhetnek olyan járulékos költségek (raklap, csomagolási díj stb.) melyek mennyisége változhat. Továbbá, vannak esetek mikor a szállítási díj nem meghatározható, csak a mennyiség és a szállítási cím ismeretében. Ebben az esetben szerepel a "kérjen árajánlatot" felírat ennél a tételnél.

Visszaigazolás; a szerződés létrejötte:
A megrendelés beérkezését legkésőbb 2 órán belül visszaigazoljuk, ezt követően legkésőbb 2 munkanapon belül megküldjük a végleges díjbekérőt, amely már tartalmazza a várható szállítási határidőt is. A dokumentum alapján a Vevő el tudja végezni a befizetést, az alábbi fizetési módok valamelyikén.

Fizetési módok:
Banki átutalás, befizetés.
OTP banknál vezetett 11738046-20046035-00000000 számú bankszámlára.
Készpénzes fizetés a Szolgáltató irodájában.
Vevőnek lehetősége nyílik készpénzes, vagy bankkártyás fizetésre is a Szolgáltató 4100 Berettyóújfalu, Széchenyi u. 70. szám alatti irodájában

Számla átadása:
A számlát a Szolgáltató postai úton juttatja el a Vevő részére.

Átvétel:
A szállítási feltételek gyártónként változhatnak, amelyeket a gyártó logójára kattintva olvashat el.
Szállítási határidő: A pontos szállítási határidő megadására a Szolgáltató általi megrendelés-leadás után van lehetőség, a gyártó csak a megrendelt termék vételárának megérkezte után adja meg a szállítás pontos határidejét. Az átvétel igazolása. Az áru átvételének igazolása a szállítólevél aláírásával történik, mellyel Ön elismeri a termék hiánytalan és sértetlen átvételét. Amennyiben az áru bármilyen hiányosságát vagy sérülését tapasztalja, kérjük, jelezze azt a terméket szállító gépkocsivezetőnek és mindezt a szállítólevélre is vezesse rá. A gyártó ebben az esetben rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Jótállás és szavatosság:
Jótállás
Termékeire vonatkozóan a Gyártó a honlapon a részletes gyártói feltételeknél feltüntetett időtartamú jótállást (garancia) vállal. A garanciális idő alatt a Gyártó vállalja a hibás termék cseréjét vagy kijavítását. Amennyiben kijavítás és csere nem lehetséges, a Gyártó a hibás termék vételárát visszatéríti Önnek. Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása
A Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan. 
A gyártók szállítási feltételei:Tetőfedés

Azzurro tetőcserép Bramac tetőcserép Epare-fix Leier tetőcserép Terrán tetőcserép Tondach tetőcserép

Tér és kert

Frühwald térkő Leier térkő Semmelrock térkő

Kémény

Leier kémény Montel kémény Schiedel kémény

Szigetelés-Homlokzat

Baumit Baumit nemesvakolat
AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépEpare-fixFrühwald térkőLeier kémény
Leier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kéménySemmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép