Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
54/500 105
30/9351 657


Creaton tetőcserép rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj 9rklp.-ra csomagolt termékig 15.875ft, 10rklp.-tól számítva ingyenes. A termékek EUR Raklapon kerülnek kiszállításra melynek betéti díja 6.985ft, a raklaponkénti csomagolási díj 2.030ft. Amennyiben a vevő a raklapokat visszaszállítja a telephelyünkre vagy a gyárba, a betéti díjat utólagosan visszafizetjük. A gyártó raklaponkénti daruzási díja 4.953ft.

Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra.
A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléstt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 10 napon belül írásban bejelenteni.

Garancia:
A garancia időtartama a szállítástól számítva, kerámia cserepek esetén 50. év., beton cserepeknél 30. év. A garanciális feltételeket a gyártó weblapján vannak feltüntetve. A garancia esetleges érvényesítése a vásárláskor kiadott számla, szállító- és garancialevél alapján történik.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.
www.creaton.hu

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépCreaton tetőcserépEpare-fixEpare-iso
Frühwald térkőIncana díszburkolatLeier kéményLeier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kémény
Semmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép