Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
54/500 105
30/9351 657


Bramac tetőcserép rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte SMS értesítést küld.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj 5rklp.-ra csomagolt termékig 12.700ft, 6rklp.-tól számítva ingyenes. A termékek EUR Raklapon kerülnek kiszállításra melynek betéti díja 3.048ft, a raklaponkénti csomagolási díj 3.556ft. Amennyiben a vevő a raklapokat visszaszállítja a telephelyünkre vagy a gyárba, a betéti díjat utólagosan visszafizetjük. A gyártó raklaponkénti daruzási díja 1.270ft.

Szállítás:
A házhoz szállítás és a telken belüli lerakodás csak teher közforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas szilárd útburkolattal ellátott közlekedési útról megközelíthető helyre történik. A házhoz szállítás a daruval történő lerakást foglalja magában. Ha az időjárás, vagy más okok (pl. nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb emelkedő stb.) miatt az építkezés helyszíne pótkocsis tehergépjárművel megközelíthetetlen vagy az építési telken – illetőleg a megjelölt teljesítési helyen – a daruval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, akkor a Vevő köteles saját költségére más lerakóhelyet biztosítani. A teljesítési helyre vonatkozó egyedi szállítási feltételek előzetes egyeztetése a vevő kötelezettsége. Az Eladóval előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Vevő saját költségére tartozik beszerezni, és a gyártónak eljuttatni a szállítási határidő megtartásához szükséges időben és helyen. A szállítást megelőző nap 12:00 órájáig értesíteni kell a gyárat a megváltozott szállítási címről vagy kérni kell a szállítás átütemezését írásban (e-mailben). Az építkezési vagy szállítási cím pontatlan megjelölése vagy a behajtó út használhatatlansága, az úthasználati díj vagy súlykorlátozások miatt felmerülő többlet költség a Vevőt terheli. Amennyiben a megadott szállítási cím pótkocsis járműszerelvény közlekedésére, illetve a lerakodásra alkalmatlan, és emiatt a teljesítés meghiúsul, az ismételt kiszállítás költsége a Vevőt terheli. A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A termékek átvételét a vevő a szállítólevél aláírásával és a garancialevél átvételével igazolja. A szállításból eredő sérülést, törést kérjük, szíveskedjen az átvételkor a szállítólevélen feltüntetni, illetve, ha az átvételkor nem látható a sérülés azt 15 napon belül írásban bejelenteni. A minőségi kifogás alá eső darabokat beépíteni nem szabad, ezen darabokat meg kell őrizni, a gyár megbízott szakembere rövid határidőn belül pótolja a hibás darabokat.

Garancia:
Rendeltetésszerű használat esetén a Bramac Kft. a tetőcserepek mérethűségére, vízzáróságára, fagyállóságára 30 év új-érték garanciát vállal. A felhasználásra kerülő anyagok változása, a beton szilárdulása alatt lejátszódó folyamatok, valamint különféle környezeti és időjárási hatások miatt a beton tetőcserép felületén színeltérés, mészkivirágzás, mohásodás előfordulhat. Ezek természetes folyamatok, amelyek a tetőcserepek használati értékét nem befolyásolják, nem tekinthetők minőségi hibának, ezért ezekre a garancia nem terjed ki. A szakszerű beépítés érdekében kérjük, hogy a prospektusokban, felhelyezési útmutatókban foglaltakat, valamint a tető átszellőzésére vonatkozó gyári előírásokat tartsa be, mert az ezektől eltérő felhasználás miatt bekövetkezett minőségi hibákért a Bramac Kft. nem vállal garanciát. A nem eredeti Bramac tartozékok beépítése miatt keletkező, illetve kivitelezési hibákra visszavezethető károk, hónyomás okozta törés, egyéb mechanikai igénybevételek miatti károsodások, valamint elemi károk nem minősülnek garanciális hibának.

Felhívjuk figyelmét, hogy garanciális igény csak az érvényesített garancialevelünk és a szállítólevél felmutatásával kezdeményezhető. A garancia időtartama a szállítástól számított 30 év. Kiszállítást követően kérjük, hogy a garancialevelet irodánkban szíveskedjék érvényesíteni!

Az árak az ÁFA-T tartalmazzák!
Gyártói honlap: www.bramac.hu 

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépCreaton tetőcserépEpare-fixEpare-iso
Frühwald térkőIncana díszburkolatLeier kéményLeier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kémény
Semmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép