Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
☰ KERESÉS
☰ MENÜ
×
54/500 105
30/9351 657


Baumit rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.
Szállítási és csomagolás költségek:
500.000ft érték felett a kiszállítás ingyenes. 500.000ft érték alatti mennyiség esetén 25.400Ft logisztikai költséget számolunk. A ragasztó/beágyazó anyag EUR raklapra csomagolva kerül szállításra. A Vevő kötelezettsége lerakodni a raklapról az árut, vagy csere raklapot biztosítani.
Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra.
A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.
A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléstt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 10 napon belül írásban bejelenteni.
Garancia:
A garancia időtartama a szállítástól számított 25. év. A garanciális feltételeket a gyártó weblapján vannak feltüntetve. A garancia esetleges érvényesítése a vásárláskor kiadott számla, szállító- és garancialevél alapján történik.
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.
www.baumit.hu

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépEpare-fixFrühwald térkőLeier kémény
Leier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kéménySemmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép