Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
54/500 105
30/9351 657


Azzurro tetőcserép rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte SMS értesítést küld.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj 4rklp.-ra csomagolt termékig 25.400ft, 5rklp.-tól számítva ingyenes. A termékek raklapon kerülnek kiszállításra melynek a raklaponkénti egységes logisztikai díja 4.000ft. A gyártó raklaponkénti daruzási díja 1.270ft.

Szállítás:
A házhoz szállítás és a telken belüli lerakodás csak teher közforgalom számára nyitva álló és pótkocsis járműszerelvény közlekedésére alkalmas szilárd útburkolattal ellátott közlekedési útról megközelíthető helyre történik. A házhoz szállítás a daruval történő lerakást foglalja magában. Ha az időjárás, vagy más okok (pl. nagyfeszültségű vezeték, fák, szabálytalanul parkoló gépkocsik, 10%-nál nagyobb emelkedő stb.) miatt az építkezés helyszíne pótkocsis tehergépjárművel megközelíthetetlen vagy az építési telken – illetőleg a megjelölt teljesítési helyen – a daruval történő lerakodás műszaki okokból nem lehetséges, akkor a Vevő köteles saját költségére más lerakóhelyet biztosítani. A teljesítési helyre vonatkozó egyedi szállítási feltételek előzetes egyeztetése a vevő kötelezettsége. Az Eladóval előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a Vevő saját költségére tartozik beszerezni, és a gyártónak eljuttatni a szállítási határidő megtartásához szükséges időben és helyen. A szállítást megelőző nap 12:00 órájáig értesíteni kell a gyárat a megváltozott szállítási címről vagy kérni kell a szállítás átütemezését írásban (e-mailben). Az építkezési vagy szállítási cím pontatlan megjelölése vagy a behajtó út használhatatlansága, az úthasználati díj vagy súlykorlátozások miatt felmerülő többlet költség a Vevőt terheli. Amennyiben a megadott szállítási cím pótkocsis járműszerelvény közlekedésére, illetve a lerakodásra alkalmatlan, és emiatt a teljesítés meghiúsul, az ismételt kiszállítás költsége a Vevőt terheli. A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A szerződésszerű teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet szállításkor aláírja. Ha a szállítási
napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Behajtás csak szilárd útburkolatra. Az esetlegesen a szállításból eredő töréskárt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 10 napon belül írásban bejelenteni.
Amennyiben a Dunacenter Beton Kft. a szállító, abban az esetben ellenőrzi a töréskárt, és annak jogossága esetén azt rendezi. A törött darabokat a kárigény jogosságának megállapításáig meg kell őrizni. A saját fuvareszközzel történő elszállítás esetén a töréskár a Vevőt terheli. A töréskárért a gyártó csak szilárd útburkolatú behajtási lehetőség esetén vállal felelősséget. A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a megrendelőt terheli. A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás engedély ügyintézése és költsége a megrendelőt terheli. Amennyiben a gyártó felé a behajtási engedély köteles helyszín információja elmarad, a késedelmes szállításért felelősséget nem vállalunk! 

Garancia:
A Dunacenter Beton Kft. (mint gyártó) 33 év írásos garanciát vállal a Azzurro tetőcserepek: méretpontosságára, vízzáróságára, fagyállóságára. Sok év munkájával a hátunk mögött büszkén vallhatjuk, hogy az Azzurro termékcsalád
hosszú távon is kiváló választás, világszínvonalú technológiánk, szakembereink munkája, szakértelme hazánk egyik meghatározó építőipari gyártójává emelt bennünket. Ez a vásárlóinknak is megfelelő garancia arra nézve, hogy az Azzurro betoncserép-család kiváló választás. Rendeltetésszerű használat esetén a Dunacenter Beton Kft. garantálja a betontermék mérethűségét, fagyállóságát, vízzáróságát. A felhasználásra kerülő anyagok változása a beton szilárdulása alatt lejátszódó folyamatok, valamint különféle környezeti és időjárási hatások miatt a betoncserép felületén színeltérések előfordulhatnak. A felületi mészkivirágzás és színeltérés nem tekinthető minőségi hiányosságnak, ezért erre a garancia nem terjed ki. Látható minőségi reklamációt a gyártó csak beépítés előtt fogad el. Az esetlegesen jelentkező felületi mész-fátyol kb. 1 év alatt lemosódik és a színtónus helyre áll. A garancia időtartama a szállítástól számított 33 év. A garancia nem terjed ki a színeltérésre, a műanyag- és fém kiegészítőkre és elemi kárra. A garancia esetleges érvényesítése a vásárláskor kiadott számla, szállító- és garancialevél alapján történik.

Az árak az ÁFA-T tartalmazzák!
Gyártói honlap: www.azzurro.hu 

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépCreaton tetőcserépEpare-fixEpare-iso
Frühwald térkőIncana díszburkolatLeier kéményLeier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kémény
Semmelrock térkőTerrán (Mediterrán) tetőcserépTondach tetőcserép