Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
54/500 105
30/9351 657


Masterplast rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyártó visszaigazolása alapján. Amennyiben nincs készlethiány, akkor 5 munkanapon belül. A szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.
Szállítási és csomagolás költségek:
100.000ft érték felett a kiszállítás ingyenes. 100.000ft érték alatti mennyiség esetén 12.700Ft logisztikai költséget számolunk. Megrendelő vállalja, hogy az Eladó fuvareszközéről történő lerakodásban közreműködik, külső helyszín esetén ahhoz segítséget biztosít! Megrendelő tudomásul veszi, hogy a telephelyétől eltérő szállítási címre történő szállítás esetén amennyiben az áru lerakodásának megkezdése a megérkezéstől számított 30 percen belül nem kezdődik meg, Eladó nettó 5.000,- Ft várakozási díjat számít fel minden megkezdett félóra után!
Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra. A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.
A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. A Megrendelő, illetve megbízottja az áru mennyiségét és minőségét az átadás-átvételkor nyomban köteles ellenőrizni, esetleges kifogását köteles az szállítólevélen feltüntetni. Mennyiségi reklamációt az áru átvétele után az Eladó nem fogad el.
Garancia:
Az Eladó garantálja, hogy az általa forgalmazott termékek a hatályos szabvány (magyar illetve EU) előírásainak megfelelnek, a termékekről Teljesítménynyilatkozatot, Biztonsági Adatlapot, Műszaki Adatlapot állít ki. Ezen dokumentumok az Eladó weboldalán (www.masterplast.hu) is elérhetőek. Eladó nem vállal felelősséget olyan termékfelelősségi vagy szavatossági igényért, amely abból adódik, hogy Megrendelő a terméket nem megfelelő körülmények között tárolta, illetve a minőség-megőrzési időt túllépve értékesítette a terméket. A garancia esetleges érvényesítése a vásárláskor kiadott számla, szállító- és garancialevél alapján történik.
Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.
www.masterplast.hu

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépCreaton tetőcserépEpare-fixEpare-iso
Frühwald térkőIncana díszburkolatLeier kéményLeier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kémény
Semmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép