Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
54/500 105
30/9351 657


Tondach tetőcserép rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj 6rklp.-ra csomagolt termékig 12.700ft, 7rklp.-tól számítva ingyenes. A termékek Tondach Raklapon kerülnek kiszállításra melynek betéti díja 6.350ft, a raklaponkénti csomagolási díj 2.032ft, továbbá raklaponkénti 1270ft útdíj is terheli. Amennyiben a vevő a raklapokat visszaszállítja a telephelyünkre vagy a gyárba, a betéti díjat utólagosan visszafizetjük. A gyártó raklaponkénti daruzási díja 2.500ft.

Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra.
A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléstt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 8 munkanapon belül írásban bejelenteni. A gyártó a szállított mennyiség 2%-át meghaladó töréskárért vállal felelősséget. A minőségi kifogás alá eső darabokat beépíteni nem szabad, ezen darabokat meg kell őrizni, a gyár megbízott szakembere rövid határidőn belül pótolja a hibás darabokat.

Garancia:
A garancia időtartama a szállítástól számított 33. év. A garanciális feltételeket a gyártó weblapján vannak feltüntetve. A garancia esetleges érvényesítése a vásárláskor kiadott számla, szállító- és garancialevél alapján történik.

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.
Gyártói honlap: www.wienerberger.hu

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépEpare-fixFrühwald térkőLeier kémény
Leier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kéménySemmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép