Az Ön kosara üres.
Vásárláshoz nézzen
szét áruházunkban!
54/500 105
30/9351 657


Semmelrock térkő rövid leírása és szállítási feltételei!

Szállítási határidő:
A termék megrendelését követően a gyár visszaigazolást küld melyben, naptári hétben adja meg a szállítás határidejét, a szállítás pontos napjáról 1-3 nappal előtte értesítést küldünk.

Szállítási és csomagolási költségek:
Szállítási díj 38100ft. A termékek Semmelrock Raklapon kerülnek kiszállításra melynek betéti díja 8.255ft, a raklaponkénti csomagolási díja 2.032ft, raklaponkénti útdíja 1.143ft és a raklaponkénti daruzási díja 1.524ft. Amennyiben a vevő a raklapokat visszaszállítja a telephelyünkre vagy a gyárba, a betéti díjat utólagosan visszafizetjük. 

Szállítás:
A szállítási címnek, 40 t össztömegű pótkocsis járműszerelvény közlekedésére ill. a biztonságos lerakodásra alkalmasnak kell lenni. Amennyiben ezen feltételeknek nem felel meg és emiatt a teljesítés meghiúsul, a felmerülő szállítási többletköltségek a Vevőt terhelik. Behajtás csak szilárd útburkolatra.
A behajtási engedély köteles helyekre a behajtás költsége a Vevőt terheli.

A megrendelés teljesítése:
A teljesítés elismerése úgy történik, hogy a Vevő a szállítólevelet aláírja. Ha a szállítási napon a Vevő vagy képviselője az átvételnél nem jelenik meg, a szerződésszerű teljesítést a termék lerakásával megtörténtnek tekintjük. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléstt a Vevő köteles a szállítólevélen feltüntetni, illetve ha az átvételnél nincs jelen, a töréskárt 3 napon belül írásban bejelenteni.

Garancia:
A gyártó feltételei szerint:
Gyártói honlap: https://www.wienerberger.hu/termekek/semmelrock-terburkolat.html

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t.

« Vissza

AlcorAzzurro tetőcserépBaumitBaumit nemesvakolatBramac tetőcserépEpare-fixFrühwald térkőLeier kémény
Leier térkőLeier tetőcserépMasterplastMontel kéménySchiedel kéménySemmelrock térkőTerrán tetőcserépTondach tetőcserép